marți, 20 decembrie 2011

Zi sfanta a Craciunului

In curand mirosul Craciunului ne va invada casele:iz proaspat de brad amestecat cu mireazma de cozonac,de portocale si de vin fiert.In aceasta perioada ne cuprinde nostalgia,si gandul ne poarta in inapoi,amintindu-ne de ani trecuti,de sarbatorile trecute,de copilaria,inocenta si bucuria de alta data.
In preajma acestei mari sarbatori,oamenii sunt mai sensibili,mai buni si mai inclinati sa respecte traditiile.Toti ne bucuram de febra sarbatorilor,uni mai mult alti mai putin.
Cu toti ar trebuie sa devenim mai buni,mai intelegatori si iertatori.Dar cati dintre noi vom face asta?Cati dintre noi stim ca aceasta e o sarbatoare sfanta? Cati dintre noi stim si ne amintim ce semnifica cu adevata?
In aceasta perioada ar trebui sa uitam necazurile si neajunsurile,asteptand cu bucurie venirea Domnului nostru in chip de copil.Sa ne luminam sufletul la lumina stelei din Betleem si sa primim cu bucurie Nasterea Pruncului Mantuitor in viata noastra asa cum lau primit pastorii si magii.Sa-I multumim lui Dumnezeu pt darul mantuirii noastre,daruit noua oameniilor,prin Fiul Sau Cel Nascut  in ieslea din Betleem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu